DELUXE

DELUXE Pizza's - Shoarma - Pasta's - Turkse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deluxe. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 20:27 Sneller geleverd dan aangegeven.
11 sep 2022 om 20:16 + Bezorging binnen de tijd die aangegeven was. -Aardappelschijfjes waren lauw en slof helaas..
21 aug 2022 om 21:41 wij hebben 1 uur en 45 minuten gewacht op ons eten. slechte communicatie vanuit het restaurant. eten was wel goed heet ondanks de relatief grote bestelling, dat was fijn
5 aug 2022 om 19:37 We hadden een pizza Hawaï, een spareribsschotel en een dürüm kip doner. Eten werd netjes op tijd bezorgd, het eten was goed warm, enige min puntje was de hoeveelheid spareribs. Dat viel beetje tegen. Voor de rest was het allemaal prima
3 aug 2022 om 18:47 Teleurstellend. 4x kapsalon döner groot besteld. Super karig. Weinig vlees, veel en slappe aardappelschijfjes, de kaas smaakte niet lekker en daarbij kregen we als groente alleen ijsbergsla. Erg jammer dat we dit kregen bij de eerste keer bestellen.
29 jul 2022 om 18:41 Super goed eten, aanrader!
9 jul 2022 om 14:15 zoals altijd goed, en op tijd met bezorgen, dank je wel en ga zo door........
3 jul 2022 om 19:15 pizza quatro statione zonder artisjokken?? matig belegd
24 jun 2022 om 20:00 Wederom prima.
18 jun 2022 om 22:15 snel geleverd vriendelijk bezorger en lekker eten
18 jun 2022 om 11:35 Mislukte kapsalon gekregen , Zonder vlees . Zonder kaas .Zonder sla. Alleen een bakje halfgare kleffe aardappels , Beetje jammer dit ,
4 jun 2022 om 14:17 Ga zo door DeLuxe......